Welkom

Welkom op het Zorginkoopportaal van VECOZO. Het Zorginkoopportaal biedt innovatieve, elektronische ondersteuning op het gebied van kwalificatie / uitvragen, maar ook op het gebied van onderhandelen en digitaal contracteren voor zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Deze ondersteuning wordt geboden door middel van diverse modules welke in sommige processen onderling gekoppeld kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld een contracteerproces ondersteund worden door serieel de uitvraagmodule, onderhandelmodule en contracteermodule in te zetten. De afzonderlijke modules zijn echter ook los van elkaar te gebruiken.

Login met uw persoonlijk VECOZO-certificaat

Indien u geen VECOZO certificaat heeft omdat uw organisatie nog niet is aangesloten dan verzoeken wij u bij VECOZO aan te melden. Meer informatie over het aanmelden van uw organisatie kunt u vinden op deze pagina.

Als uw organisatie wel bij VECOZO is aangesloten, maar zelf heeft u nog geen persoonlijk certificaat dan kunt u deze aanvragen via deze pagina.

Uitsluitend indien de beantwoordingstermijn van de vragenlijst u onvoldoende tijd geeft om uw organisatie bij VECOZO aan te melden en/of uw persoonlijk certificaat aan te vragen kunt u met deze link inloggen. Mocht na beoordeling van uw inschrijving door het zorgkantoor blijken dat uw organisatie in aanmerking komt voor een overeenkomst dan kunt u deze overeenkomst uitsluitend beoordelen met behulp van een VECOZO certificaat.